Uitslagen clubkampioenschappen 2010-2011

Clubkampioenschappen 2010-2011

De titelfavoriet Wim Breur heeft zijn verwachtingen wederom waargemaakt en is ongeslagen clubkampioen geworden.
Door de uitstekende vorm van Erik Jan Hoogendoorn werd het een prachtige finale. In de 4e set leek het erop dat Erik Jan de titel zou pakken toen hij met 2-1 in sets en met 5-2 in punten voorstond.
De ervaring van Wim zorgde ervoor dat hij toch de 4e en 5e set nog naar zich toe kon trekken.

In de B-finale (tussen de beste van de 5e en 6e klasse) werd de strijd gestreden tussen Wil Sleewits en Freek de Jong, waar Freek als winnaar uit kwam.

Jan Bogerd had zoveel verdriet van al z’n verliespartijen, dat hij de troostprijs kreeg uitgereikt.

Dit jaar speelden we volgens het Zwitsers systeem met alle deelnemers in één poule. De uitslagen waren direct zichtbaar via een beamer op een groot scherm. Vanwege het succes is direct op die avond gestemd en collectief besloten dat we ook volgend jaar dit systeem hanteren.

Onderstaand de eindstand na 9 wedstrijden in de poule. De doorgestreepte leden hebben alleen de eerste avond mee kunnen doen.