Erik-Jan Hoogendoorn clubkampioen 2014-2015

Ook dit jaar werd een verdeling gemaakt in twee poules, de A poule voor de 3e en 4e klassers en de B-poule voor de rest.

In de afgelopen competitie waren zowel de kampioen van de afgelopen twee jaren, Pieter aan Dijk, als Erik-Jan Hoogendoorn en Theo Scholtens met een winstpercentage van 70% geëindigd.
Met vlak daarachter Willem Horden wisten de betrokkenen dat het een spannende strijd zou worden tussen deze 4 leden.

Pieter was niet in zijn allerbeste doen en werd door zowel Erik-Jan als Theo met 3-0 verslagen.
Erik-Jan verloor echter weer van Willem met 3-0 en Theo verloor van Erik-Jan met 3-1.
Zodoende moesten Theo en Willem bepalen wie tegen Erik-Jan in de finale moest spelen, Theo won met 3-0 van Willem, zij het met enig fortuin.

In de finale kwam Erik-Jan op 1-0 waarna Theo weer gelijk maakte. Erik-Jan deed er een schepje bij en kwam op 2-1.
Theo belette Erik-Jan om zijn forehand in stelling te brengen en bracht meer zijn backhand in stelling en dat leverde hem de 4e set op.
Beide spelers lieten zien dat de aanval de beste verdediging is en er werden prachtige punten gemaakt.
In de beslissende 5e set kwam Erik-Jan snel op voorsprong, kreeg meer zelfvertrouwen en pakte terecht te titel.

Na 3 verloren finales verdiende hij het zeker om de felbegeerde wisselbeker mee naar huis te nemen.

In de B-poule werd het spannend na het afhaken van de 5e klassers.
Good old Gerrit Vertoor liet alle jonkies zien dat ervaring vastheid ook belangrijke onderdelen zijn van het tafeltennisspel en wist zodoende andere favorieten als Manfred de Jong achter zich te laten.
Voor Gerrit was het zijn eerste titel en dat  op zijn leeftijd!

Vonk senior werd winnaar van de aanmoedigingsprijs.Erik is blij dat hij kampioen isprijswinnaars