dec 262016

Op 12  en 19 december zijn de clubkampioenschappen gehouden. Met dit keer een kleine bezetting in de A poule (waarbij o.a. 2-voudig clubkampioen Pieter ontbrak) en poule B met een wat grotere bezetting. Op de eerste avond speelde de hele  A-poule tegen elkaar en Erik was niet te verslaan..
Jan den Hartog had een zeer goede avond en speelde met de 2e klassers of hij ze al jaren kende. Willem viel ten prooi en Theo kwam met 16-14 in de 5e set goed weg. Op de 2e avond volgende een volgende ontmoeting met elkaar. Jan sputterde nog fors tegen in de partij tegen Erik-Jan maar viel tegen de rest in de valkuil van opslag en slim spel en daar was hij niet tegen opgewassen.
De finale was uiteindelijk  Erik-Jan tegen Theo (die alleen van Erik-Jan verloor) en Erik-Jan ging voor de derde opvolgende keer met de beker naar huis.
In de B poule ging Geert de eerste avond flink te keer en Frans moest alle zeilen bij zetten om hem af te houden van winst. Jan Bogerd  speelde ook zeer gedreven en iedereen zat hem met open mond aan te staren, dus hij sliep die avond erg goed.
Op de 2e avond stond Jorrit op en klom omhoog op de ladder.  Marco kon het niet bijbenen.  Dus de finale ging tussen Frans en Jorrit  maar Frans was duidelijk de betere en ging terecht met de beker naar huis. Laten we met z’n allen Jan Bogerd helpen en hem moed in  spreken voor het volgend jaar. Niels deed ook mee, maar ging snel voor de poedelprijs want hij zag dat iedereen doping had gebruikt. Tip: ga eens winkelen bij Jan voor volgend jaar.

Onderstaand de kampioenen van het najaar vlnr: Erik-Jan Hoogendoorn clubkampioen, Niels de Haan Poedelprijs, Frans van Rossem 1e in de B-Poule en met het duo team, Jan van Dijk kampioen met zijn duo team, Theo Scholtens 2e prijs Clubkampioenschappen A-poule en Jorrit vd Boomgaard 2e in de B-poule.

kampioenen-najaar-16

Posted by at 22:00