aug 272017

Voor de 14e maal in successie organiseert TTV Leerdam de Open Leerdamse Dubbelkampioenschappen.
Normaal is het niet mogelijk om als “dubbel” deel te nemen aan een toernooi.
TTV Leerdam geeft die mogelijkheid wel. Inschrijven is individueel of als duo mogelijk.
Ook niet NTTB leden kunnen deelnemen. Kortom, een Open Toernooi,
waarbij iedere tafeltennisser op eigen nivo mee kan doen.

Er wordt gespeeld in 7 klassen: Hoofdklasse/1e klasse en 2 t/m 6e  klasse en Recreanten.

Als toernooivorm spelen we al jaren het Zwitsers Systeem. Dit betekent: veel wedstrijden en geringe wachttijden.
In de praktijk betekent dit wedstrijd spelen, wedstrijd rust, wedstrijd spelen etc.
Verdere uitleg over dit systeem wordt op de toernooidag gegeven.

Speelzaal         Sporthal Berenschot, Tiendweg 9 te Leerdam tel: 0345-615985.

Tijden              Aanvang: 9.30 uur.  Einde: uiterlijk 17.00 uur.

Tafels               16 tafels

Planning          We spelen in de poules tot 15.30 uur, daarna spelen we de finales.
De 4 teams die dan bovenaan staan spelen voor de toernooiwinst. Daarnaast zijn  er finales voor  de klassen 2 t/m 6.

Deelname        Open inschrijving voor iedereen van 17 jaar of ouder.

Spelregels        Conform de normale NTTB-regels: games tot de 11 en best-of-five sets

Kosten              € 8,00 = per persoon

Inschrijven      W. Horden, ttvleerdamwedsecr@gmail.com ; 0345-617038

Prijzen              2 prijzen per klasse

Deelname        Ca. een week voor aanvang van het toernooi krijgt u een bevestiging  van uw deelname aan het toernooi.

Kleding            De zaal mag uitsluitend betreden worden met sportschoeisel zonder zwarte zool. Witte en lichtgekleurde shirts zijn hinderlijk voor de tegenstander. Gelieve deze niet te dragen.

Horeca             Er is een bar aanwezig, tevens zijn er snacks verkrijgbaar

Geeft aan in welke klasse u wilt spelen. De geschatte speelsterkte wordt gebruikt voor de indeling in het toernooi. Indien u bijv. 90% 4e klasse speelt, samen met uw dubbelpartner kunt u natuurlijk ook in de 3e klasse inschrijven.

Graag uiterlijk 24 oktober 2017 uw deelname melden aan Willem Horden, ttvleerdamwedsecr@gmail.com,  tel 0345-617038.

Hierbij zijn de volgende gegevens nodig:

Namen dubbelspelers, vereniging, bondsnummers en geschatte speelsterkte (klassen en percentages) .

Posted by at 13:52
131933 pagina's gezien, 31 vandaag