Open Leerdamse Dubbelkampioenschappen 2018 op zaterdag 10 november

Er is een reserve speler mocht dat nodig zijn. Komt allen

Voor de 15e maal in successie organiseert TTV Leerdam de Open Leerdamse Dubbelkampioenschappen. Normaal is het niet mogelijk om als “dubbel” deel te nemen aan een toernooi. TTV Leerdam geeft die mogelijkheid wel. Inschrijven is individueel of als duo mogelijk. Ook niet NTTB leden kunnen deelnemen. Kortom, een Open Toernooi, waarbij iedere tafeltennisser uit Leerdam en omstreken op eigen nivo mee kan doen.

Er wordt gespeeld in 7 klassen: Hoofdklasse/1e klasse en 2 t/m 6e klasse en Recreanten.

Als toernooivorm is gekozen voor het Zwitsers Systeem. Dit betekent: veel wedstrijden en geringe wachttijden. In de praktijk betekent dit wedstrijd spelen, wedstrijd rust, wedstrijd spelen etc. Verdere uitleg over dit systeem wordt zonodig op de toernooidag gegeven.

Speelzaal Sporthal Berenschot, Tiendweg 9 te Leerdam tel: 0345-615985.

Tijden Aanvang: 9.30 uur. Einde: uiterlijk 17.00 uur.

Tafels 16 tafels

Planning We spelen in de poules tot 15.30 uur, daarna spelen we de finales.
De 4 teams die dan bovenaan staan spelen voor de toernooiwinst. Daarnaast zijn er finales voor de klassen 2 t/m 6.

Deelname Open inschrijving voor iedereen van 17 jaar of ouder.

Spelregels Conform de normale NTTB-regels: games tot de 11 en best-of-five sets

Kosten € 8,00 = per persoon

Inschrijfadres W. Horden Oranjeplein 14, 4141 AR Leerdam 0628569702 of

ttvleerdamwedsecr@gmail.com

Prijzen 2 prijzen per klasse

Deelname Ca. een week voor aanvang van het toernooi krijgt u een bevestiging van uw deelname aan het toernooi.

Kleding De zaal mag uitsluitend betreden worden met sportschoeisel zonder zwarte zool.

Witte en lichtgekleurde shirts zijn hinderlijk voor de tegenstander. Gelieve deze niet te dragen.

Horeca Er is een bar aanwezig, tevens zijn er snacks verkrijgbaar

Inschrijfformulier Open Leerdamse Dubbel Kampioenschappen op zaterdag 10 November 2018

Geeft u op dit formulier aan in welke klasse u wilt spelen. De geschatte speelsterkte wordt gebruikt voor de indeling in het toernooi. Indien u b.v. 90% 4e klasse speelt, samen met uw dubbelpartner kunt u natuurlijk ook in de 3e klasse inschrijven.

Dit formulier graag uiterlijk 5 November 2018 retour aan W. Horden, Oranjeplein 14, 4141 AR Leerdam ; telefoonnr 0628569702

ttvleerdamwedsecr@gmail.com

Correspondentie-adres: Naam: Adres: Postcode: Woonplaats:

Telefoonnummer: E.Mail :

Namen Dubbelspelers

Bondsnummer

Geschatte speelsterkte (klasse + percentage)