Pieter van Dijk clubkampioen 2018

Na 4 jaar is het iemand gelukt om Erik Jan Hoogendoorn van de troon te stoten.
Erik Jan won al zijn poule wedstrijden en ook van Pieter van Dijk, zijn grootste concurrent.

In de finale tegen Pieter van Dijk, die verder ook alles gewonnen had, kwam Erik Jan met 2-0 in games achter.

Na een paar flinke scheldpartijen op zichzelf wist hij de 3e en 4e game te winnen.

Bij de wissel in de 5e game had Erik Jan een 5-1 voorsprong en het publiek dacht dat het gespeeld was.
Daar dacht Pieter anders over. Hij kwam terug tot 7-7 om vervolgens echter weer met 10-7 achter te komen.

De matchpoints kon Erik Jan niet verzilveren en Pieter ging met de gewilde beker naar huis.
Deze heeft hij al twee keer eerder gewonnen en hij was blij dat hij de cup met de grote oren aan zijn dochter kon laten zien.

In de B-poule won toch wel enigszins verrassend onze voorzitter Manfred de Jong. Knap gedaan!