Verslag Clubkampioenschappen 2017/2018

Dit jaar was er gekozen voor 1 poule waar iedereen elkaar kon tegen komen.
Na 9 speelronden werd de balans opgemaakt en konden de halve finales beginnen.
De grootste verrassing kwam uit de 6e klasse waar Jan Bogerd zich meldde voor de grote finale tegen de outsider Peter Jansen.
Peter moest alle zeilen bij zetten om Jan van het smashen af te houden, maar zoals je van een outsider mag verwachten ging Peter met de overwinning naar huis.
In de 5e klasse kwam er ook een Oud Sider tevoorschijn, good old Egbert Bogerd. Tegen het jeugdig geweld van Marco was deze outsider niet opgewassen.
In de strijd om de clubkampioenschapstitel, in deze de 2e t/m de 4e klasse, werd er een forse strijd geleverd.
Uiteindelijk ging de finale tussen Pieter van Dijk en Erik-Jan Hoogendoorn, de clubkampioenen van de laatste 5 jaar.
Er ontstond een prachtige strijd waarin Pieter in de 4e set met 10-8 voorkwam maar de 2 matchpoints niet kon benutten.
In de 5e set kwam Pieter weer met 10-8 voor en kreeg hij 4 matchpoints
. Ook Erik-Jan kreeg matchpoints maar wist er wel één te benutten en werd daarmee voor de 4e keer op rij clubkampioen!