Verslag Najaar 2018 en mededelingen.

Dit Najaar 2018 heeft een mooie competitie opgeleverd, zie verder het  verslag.

De zaal is weer beschikbaar op 7 januari.2019. De Regio competitie begint op 21 januari en  de NTTB begint op 28 januari.
De zaal is open van 19.30 uur tot 23.00 uur.

Website TTVLeerdam.nl en digitaal nieuws
Degene die nog niet beschikken over TT App adviseren wij om dit zo snel mogelijk te doen. Het is een zeer handige App met alle gegevens die je maar kan wensen.
Naast de uitslagen en onderlinge resultaten met je tegenstander kun je er ook de je teamplanning in kwijt, routebeschrijjvingen etc.   Voor geïnteresseerden; vraag aan Theo hoe je erin komt. Als je nog tips hebt over de site kun je deze melden bij Manfred of Theo.

Najaarscompetitie 2018

Trio Team 1 NTTB
Ons Eerste trio team begon weer met het doel om de titel binnen te halen, zeker omdat Theo en Erik-Jan ook 2e klasse duo spelen. Bert was deze zomer veel gaan vissen om daar de rust te vinden die hij nodig had voor de competitie. Bij Theo en Erik-Jan was dat allemaal niet nodig die hebben al een voorsprong in de derde klasse. Maar de NTTB had Leerdam in de A-poule gezet en dat merkten ze goed. Elan was twee maten te groot. Volgend seizoen komt Pieter dit team versterken en dan wordt er opnieuw een titel verwacht. Succes mannen.

Team 1 duo NTTB
Ons duo team won in de tweede klasse de eerste 5 wedstrijden en had een goede kans om kampioen te worden. Helaas werd met 4-1 van Shot verloren en vervolgens verloren ze ook twee maal met 3-2. Desondanks stonden ze voor de laatste wedstrijd slechts 1 punt achter de koploper Shot. Helaas werd de laatste wedstrijd van Vita met 4-1 verloren. Shot verloor ook zijn laatste wedstrijd met 4-1 waardoor Leerdam op 1 punt na geen kampioen werd. Volgend seizoen verdwijnt dit duo team.
Bedankt voor de mooie wedstrijden mannen.

Trio 1 Regio

Dit team ging voor het eerst van start in de regio competitie en zagen gelijk kansen om bij de beste 3 te eindigen.  Pieter concentreerde zich wat meer op de duo , Willem en Jurgen wilden het wel eens meemaken. Oefenen op de service via netrand en 3 games  spelen , enz. Het was een zeer leuke en verassende competitie waarbij er mooie uitslagen waren , dit smaakt naar meer.

Trio 2 Regio

Dit team deed ook mee in de regio en kwam in dezelfde poule als team 1 en zagen hun kansen verkeken op de bovenste 3, dus dan maar kijken naar het rechter rijtje.
Ze wonnen hun eerste pot met 21-9 en zagen kansen, maar de volgende wedstrijd ging met 9-21 verloren. Ze zagen in dat er geen hoofdrol was weggelegd en gingen met z’n allen oefenen op de opslag via netrand, want dat was toch iets waar ze een hoop punten mee konden maken tegen die goede spelers. Het was ook voor team 2 een mooie competitie, helaas valt dit team uit elkaar .

Duo 1 en 2 en 3 en 4 en 5 en 6

Deze teams zaten bij elkaar in 1 poule met ook HTV erbij. Manfred dacht waar ben ik nu aan begonnen , nu moet ik al die spelers van Leerdam van de tafel tikken met mijn zijspin ballen en ging iedereen mailen wat de zwakke kanten waren. Hij snapte niet dat hij geen reactie kreeg. De Leerdammers waren erg tevreden over de uitwedstrijden, want die waren op tijd thuis. In het voorjaar wordt het moeilijk om weer zoveel teams op te stellen , maar we wachten af .

Volgend seizoen gaan we met 9 teams van start,  3 teams in de NTTB trio en 4 in de duo en waarschijnlijk 2 Teams in de Regio Competitie. Zodra het definitief is, wordt dit op de site gezet.

Voor vragen, opmerkingen, aanvullingen, psychologische hulp, Prozac, Morfine, EPO, bloed transfusie, klachten, dreigbrieven, zelfdestructie, spetterende speeksel uitlatingen , technische en tactische tips, wensen op conditionele en fysiek vlak, relatieproblemen, intensieve training à 42 euro per uur, kampioenschap ideeën, beloningen of copyright: Willem Horden en Theo Scholtens