Dubbeltoernooi zaterdag 9 november 2019

Open Leerdamse Dubbelkampioenschappen 2019

Voor de 16e maal in successie organiseert TTV Leerdam de Open Leerdamse Dubbelkampioenschappen. Normaal is het niet mogelijk om als “dubbel” deel te nemen aan een toernooi. TTV Leerdam geeft die mogelijkheid wel. Inschrijven is individueel of als duo mogelijk. Ook niet NTTB leden kunnen deelnemen. Kortom, een Open Toernooi,  waarbij iedere tafeltennisser uit Leerdam en omstreken op eigen nivo mee kan doen.

Er wordt gespeeld in 7 klassen: Hoofdklasse/1e klasse en 2 t/m 6e klasse en Recreanten.

Als toernooivorm is gekozen voor het Zwitsers Systeem. Dit betekent: veel wedstrijden en geringe wachttijden. In de praktijk betekent dit wedstrijd spelen, wedstrijd rust, wedstrijd spelen  etc. Verdere uitleg over dit systeem wordt zonodig op de toernooidag gegeven.

Speelzaal         Sporthal Berenschot, Tiendweg 9 te Leerdam tel: 0345-615985.

Tijden             Aanvang: 9.30 uur.  Einde: uiterlijk 17.00 uur.

Tafels              16 tafels

Planning          We spelen in de poules tot 15.30 uur, daarna spelen we de finales.
De 4 teams die dan bovenaan staan spelen voor de toernooiwinst. Daarnaast zijn  er finales voor  de klassen 2 t/m 6.

Deelname        Open inschrijving voor iedereen van 17 jaar of ouder.

Spelregels       Conform de normale NTTB-regels: games tot de 11 en best-of-five sets

Kosten                        € 8,00 = per persoon

Inschrijfadres  W. Horden Oranjeplein 14, 4141 AR Leerdam  0628569702 of

ttvleerdamwedsecr@gmail.com

Prijzen             2 prijzen per klasse

Deelname        Ca. een week voor aanvang van het toernooi krijgt u een bevestiging                                            van uw deelname aan het toernooi.

Kleding           De zaal mag uitsluitend betreden worden met sportschoeisel zonder zwarte zool. Witte en lichtgekleurde shirts zijn hinderlijk voor de tegenstander. Gelieve deze niet te dragen.

Horeca            Er is een bar aanwezig, tevens zijn er snacks verkrijgbaar

Inschrijfformulier Open Leerdamse Dubbel Kampioenschappen op zaterdag 9 November 2019

Geeft u op dit formulier aan in welke klasse u wilt spelen. De geschatte speelsterkte wordt gebruikt voor de indeling in het toernooi. Indien u b.v. 90% 4e klasse speelt, samen met uw dubbelpartner kunt u natuurlijk ook in de 3e klasse inschrijven.

Dit formulier graag uiterlijk 5 November 2019 retour aan W. Horden, Oranjeplein 14, 4141 AR Leerdam . 0628569702

ttvleerdamwedsecr@gmail.com

Correspondentie-adres:   Naam:                                         Adres:                                              Postcode:                   Woonplaats:

Telefoonnummer:                                                  E.Mail :

Namen Dubbelspelers Vereniging Bondsnummer   Klasse Geschatte speelsterkte  (klasse + percentage)