Verslag najaar 2019 en mededelingen.

Algemeen

Dit najaar 2019 heeft 1 kampioensteam opgeleverd, zie verder het verslag.

Voor een gezonde financiële huishouding en om de continuïteit van de vereniging te bewaren zijn we op zoek naar nieuwe leden. Waar mogelijk, promoot onze vereniging!

De zaal is open tot en met 23 december en de zaal is weer beschikbaar op  6 januari. De competitie begint in week 5.
De zaal is open van 19.30 uur tot 23.00 uur.

Bert Vonk is al enkele jaren lid van Leerdam ( hij was ook een paar lid toen Egbert 10 jaar was). Voor de zomer was hij het schermen sjouwen helemaal zat en ging achter de tekentafel zitten, want dat kon heel wat beter vond hij.
Na vele schetsen gemaakt te hebben, vertelde Marco dat er genoeg voorbeelden stonden op internet, dus Bert aan het timmeren; zie foto. Na vele avonden in de schuur van Arwin hebben we veel plezier van het resultaat. Dank voor het maken en het vervoeren.
Daarnaast zijn we erg blij met de nieuwe hoge schermen. Mede dankzij de sponsoring van Geert en Noël hebben we nu veel minder last van let-ballen.

Website TTVLeerdam.nl en digitaal nieuws
Bijna iedereen gebruikt de TT App. Je hebt daarmee altijd alle competitie- en individuele informatie bij de hand en je kunt gelijk de uitslag doorgeven. Voor geïnteresseerden; vraag aan Theo hoe je erin komt. Als je nog tips hebt over de site kun je deze melden bij Theo. Overigens heeft de Nttb aangekondigd met een nieuwe App te komen, tzt horen jullie hier meer over.

Najaarscompetitie 2019

Trio Team 1
Na de promotie ging ons 1e team beginnen aan het avontuur 2e klasse. Iedereen had zijn eigen voorbereiding. Theo ging naar de andere kant van de wereld. Pieter ging wandelen met zijn kinderen en onze loper, Erik-Jan, probeerde te leren fietsen  en dat pakte verkeerd uit. Hij kwam een boze egel tegen en moest uiteindelijk in het gips. Weg eerste seizoenshelft voor hem. Meerdere leden moesten zodoende hun steentje bijdragen. Marco vloog in en ging ook weer weg. Toen ook Theo nog uitviel met een knie blessure kwam Noël in beeld en samen met Willem en Pieter wonnen ze gelijk de eerste wedstrijd van het seizoen en nog wel met 9-1 !
Pieter ging voor het eerst van start in de 2e klasse en speelde zoals je van hem kan verwachten, meedogenloos en snel, hij heeft daarentegen armen van 1,50 per stuk. De knie van Theo werd met de week sterker en daarmee ook zijn spel. Aan het eind piekte hij. Erik-Jan is ook weer op de weg terug dus als hij het bij het lopen en tafeltennissen weet te houden komt het helemaal goed volgend seizoen.
Mede dankzij de inzet van Willem en de topinvalbeurt van Noël en de inzet van de vaste spelers is het gelukt om in de tweede klasse te blijven.
Dit team is dus wel team is wel klaar voor een volgend seizoen in de 2e klasse, laat staan als iedereen een heel seizoen fit blijft…..

Trio Team 2

Ons trio 2e team begon aan een moeilijke competitie; 3 teams waren te lastig voor de mannen, dus probeerden ze opslag en backhand en forehand te verbeteren voor de clubkampioenschappen. Daardoor waren er zeer rare uitslagen te vermelden, dus kwam de onderste helft in zicht. In de laatste wedstrijd speelde Marco Woudenberg de wedstrijd van het seizoen. Hij won alle drie zijn wedstrijden en de dubbel. Daarmee verloren ze nog wel met 6-4 maar eindigden 1 punt boven de laatste plaats en daarmee bleven ze in de vierde klasse.
Daar komt verandering aan, Jan van Dijk komt er aan en in het voorjaar komt er een nieuwe poule. Verder bedanken we Peter Jansenvoor de geweldige werkwedstrijden die hij gespeeld heeft voor Leerdam.

Team 1 duo

Ons 1e duoteam bestaande uit Noël, Theo en Willem ging voor het eerst van start in de 3e klasse, in eerste instantie met als doel om erin te blijven.
Dat bleek was geen probleem te zijn voor Theo en Willem. Noël wordt met de week beter en komt dicht in de buurt van zijn topniveau van vroeger. 
Als je daarnaast 9 dubbels wint, wordt je dus kampioen. Gefeliciteerd en succes in  de 2e klasse. Het is een uitdaging om niet te degraderen!

Team 2 Duo

Paul, Jurgen en Jan gingen de competitie in met het doel om zich te handhaven als duo team 2 in de 4e klasse. Dat was een grote opgave;  Paul ging eerder naar bed, Jan ging meer de krant lezen, Jurgen ging zijn tuin opknappen en daardoor werd het doel bereikt: handhaving 4e klasse. Op naar het voorjaar en dan pieken mannen!

Team 3  Duo

Egbert en Wil gingen een aantal potten spelen en lieten zien hoe je bovenin de poule mee kan draaien, veel vitaminen eten, veel frisse lucht happen, veel in taxi’s rijden, van al die tips hebben ze een post-it briefjes bij gehouden, dus iedereen die deze wil lezen moet even op de koelkast bij Egbert gaan kijken, op naar het voorjaar.

Team 4  Duo

Koos, Jan en Frans gingen van start met oud gediende Jan en dat hebben de tegenstanders geweten ook. Koos en Frans keken hoe Jan speelde en wisten genoeg, deze man is niet te houden voor ons. Jan gaat hoger op spelen alleen hij is niet zo lang als Pieter dus geen gevaar voor hem. Verder gingen de wedstrijden allemaal naar wens dus dit team snakt naar het voorjaar.

Team 5  Duo

Jorrit en Teus gingen ook aan de 5e klasse beginnen en in alle wedstrijden gingen de Leerdammers er voor. Jorrit speelde als een jeugdspeler en zijn forehand ging weer als een tierelier. Vooral de thuis wedstrijd tegen de kampioen SVE sprak boekdelen, ze waren niet te houden en waren ze duidelijk de baas. Na de winterstop willen ze iet historisch neerzetten….

Team 6  Duo

Geert, Hans en Arwin gingen als kampioenen uit de 6e klasse aan het avontuur 5e klasse beginnen. We zullen het kort houden, ze (Hans en Geert) hebben Arwin goed kunnen uitleggen hoe wedstrijden lopen, winst en verlies zitten dicht bij elkaar. Dus op naar de 6e klasse.

Samenvatting
Volgend seizoen gaan we met 8 teams van start, iedereen is natuurlijk benieuwd wie en waar hij terecht komt en of hij door de selectie heen komt.
De voorlopige teamindeling komt eerdaags op de site te staan.

Voor vragen, opmerkingen, aanvullingen, psychologische hulp, Prozac, Morfine, EPO, lachgas, bloed transfusie, klachten, dreigbrieven, zelfdestructie, spetterende speeksel uitlatingen, technische en tactische tips, wensen op conditioneel en fysiek vlak, relatieproblemen, tennisarm problemen, knieproblemen, spelen met een brace of met gips, intensieve training à 45 euro per uur, kampioenschap ideeën, beloningen of copyright: Willem Horden en Theo Scholtens

About

184571 pagina's gezien, 1 vandaag
43758 bezoeken, 1 vandaag
FireStats icon Powered bij FireStats
%d bloggers liken dit: