Corona protocol TTV Leerdam

TTV Leerdam hanteert de volgende regels:

Blijf thuis als:

• Blijf thuis als je (milde) klachten hebt; verlies van reuk en/of smaak , neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts boven de 38 graden.
  • Blijf ook thuis als iemand in je huishouden koorts boven de 38 graden en/of benauwdheidsklachten heeft. Pas als iedereen 24 uur klachtenvrij is, kan je weer sporten.
  • Blijf thuis als je contact hebt gehad met iemand die positief is getest op COVID-19. Blijf in ieder geval 14 dagen na het laatste contact thuis.

In het gebouw geldt:

• Als tijdens de aanwezigheid in het Berenschot gebouw klachten, als genoemd onder “Blijf thuis als”, ontstaan, ga dan naar huis. Omdat dit in het belang van ieders gezondheid is, zijn wij genoodzaakt om in voornoemd geval de betreffende speler vriendelijk doch dringend te verzoeken het gebouw te verlaten. Neem thuis contact op met de GGD om getest te worden en stel het bestuur bij een besmetting zo spoedig mogelijk op de hoogte.
  • Bij binnenkomst worden alle namen genoteerd op de wedstrijdbriefjes. Degene die komen trainen en bezoekers dienen hun naam op een blaadje in te vullen die bij ingang op de tafel ligt. Dat is ten behoeve van eventueel contactonderzoek. Deze gegevens dienen we vier weken te bewaren en worden daarna vernietigd.
  • Kom zoveel mogelijk in sporttenue, om de drukte in de kleedkamers te beperken. Kleedruimtes en douches zijn weer geopend, met inachtneming van de anderhalve meter. Dit betekent dat er in zowel de dames als heren kleedruimtes/douches maximaal 6 personen tegelijk aanwezig mogen zijn. Is de kleedkamer vol, wacht dan in de kantine (ook met anderhalve meter afstand).
  • In verband met alle hygiënemaatregelen adviseren we om te douchen na het spelen. Er mogen maximaal 3 personen tegelijkertijd onder de douche. Dit valt in hetzelfde rijtje als handenwassen, mits dit met douchegel/zeep gebeurt.
  • De tafels worden na de speeltijd gereinigd.

Kort samengevat zijn de belangrijkste regels:

• Volg altijd de laatste richtlijnen van het RIVM.
  • Volg de aanwijzingen onder het kopje “Blijf thuis als”.
  • Hygiëne blijft zeer belangrijk
  • Maximaal 6 personen per kleedkamer
  • Dubbelen is niet toegestaan.

No Comments