Verslag Voorjaar 2020 en mededelingen.

Algemeen

Door het Corona virus liggen alle tafeltennis activiteiten al sinds begin maart stil. Dit vinden we met elkaar zeer vervelend maar de gezondheid gaat vanzelfsprekend voor alles.

Officieel mogen we weer vanaf 1 juli tafeltennissen. We beginnen eind augustus weer. De exacte datum volgt. Dit alles onder voorbehoud van een positieve ontwikkeling van het Corona virus.
We volgen hierin de adviezen van de regering en het regiobestuur.

Voor een gezonde financiële huishouding en om de continuïteit van de vereniging te bewaren zijn we op zoek naar nieuwe leden. Waar mogelijk, promoot onze vereniging! Zodra we weer aan de slag kunnen, is elk bestaand en nieuw lid weer bijzonder belangrijk.

Even een goed woordje over de recreanten in onze vereniging: Bert, Ies, Cees, Gerrit en Ton zijn altijd trouw aanwezig om de zaal mee helpen in orde te maken voor de competitie. Hier zijn we zeer blij mee, dus bij deze hartelijk bedankt hiervoor. Verder is al geconstateerd dat verschillende tegenstanders foto’s hebben genomen van het super schermenrek wat Bert en Arwim hebben ontworpen. Voor elke foto hebben we 2 euro gekregen!

Website TTVLeerdam.nl en digitaal nieuws
Bijna iedereen gebruikt de TT App. Je hebt daarmee altijd alle competitie- en individuele informatie bij de hand en je kunt gelijk de uitslag doorgeven. Voor geïnteresseerden; vraag aan Theo hoe je erin komt.
Overigens heeft de NTTB zijn eigen App laten ontwerpen, deze wordt binnenkort ter beschikking gesteld. Hierover later meer.
Als je nog tips hebt over de site kun je deze melden bij Theo.

Jaarvergadering

Het past nu niet om een jaarvergadering te houden. De wens is om dit in de eerste week van september te doen, op een andere dag dan de maandag, want de competitie kan zomaar de tweede week van september al van start gaan.
Ook hierover houden we jullie op de hoogte.
De contributie loopt gewoon door, mede omdat de huur van de zaal ook gewoon door loopt.
Voorlopig houden we het zo ook financieel onder controle.
We zullen het toch met elkaar moeten opvangen, daar zijn we dan ook een vereniging voor.

Volgend seizoen

De NTTB heeft aangegeven dat de afgelopen indeling zoveel mogelijk gehandhaafd blijft en dat als het ware de competitie wordt overgespeeld. Dat zal niet helemaal haalbaar zijn, als er veel verschuivingen optreden.
Of die competitie echt door kan gaan is nu nog niet helemaal duidelijk.
Het doorgaan van het dubbeltoernooi is nog onzeker.
Dus al met al moeten we afwachten welke besluiten er wanneer genomen gaan worden.

We wensen iedereen een goede gezondheid en hopen jullie na de zomervakantie weer vol energie te kunnen verwelkomen.

Bestuur TTV Leerdam

Competitie verslag.

Voorjaarscompetitie 2020

Trio Team 1

Iedereen was erg benieuwd hoe ons vlaggenschip van start zou gaan , de eerste wedstrijd ging met moeite, maar Erik Jan liet zien dat hij klaar was voor de 2e klasse. Overigens verloor hij in de gehele competitie maar 1 wedstrijd, een topprestatie in de tweede klasse! De beslissing kwam in de volgende wedstrijd. Het team dat favoriet was voor de titel werd door Pieter volledig van tafel geslagen. Daardoor waren ze zo van slag dat Theo ook nog de beste man van de 2e klasse (de enige die van Erik Jan kon winnen) nog even op aarde zette. Daarna behaalde het team de ene naar de andere overwinning en ging recht op de titel af. Helaas…. 

Trio Team 2

Ons trio 2e team startte in een nieuwe samenstelling:  Jan v Dijk en Bert gingen de boel opstarten en maakten een fantastische planning. Na 1 wedstrijd ging het zeer sportieve lichaam van Bert protesteren en was vervolgens genoodzaakt om vanaf de zijlijn toe te kijken maar daar had Jan rekening mee gehouden en Paul stapte in of het de gewoonste zaak van de wereld is. Toen zelfs Arwim ook nog partijen ging pakken in dit team wist Bert dat dit het moment was om rustig de beker een keertje vast te gaan houden. Helaas ….

Team 1 duo

Ons 1e duo team ging aan de bak in de 2e klasse en dat ging met moeite. Na de eerste pot die met moeite werd gewonnen ging Noël aan de training en maar zijn agenda gooide roet in het eten. Willem lukte het net ook niet en dat gebeurde uit bij Gispen. Zij behaalde de overwinning met de hakken over de sloot maar gaven direct aan dat ze niet naar Leerdam durfden te komen. Tegen Hilversum thuis waren ze weer in topvorm en het dubbelspel, gecoached door good old Gerrit den Hartog was om weer van de genieten.

Team 2 Duo

Jurgen, Paul en Jan den Hartog hadden de planning afgekeken van Jan en Bert en gingen uitzoeken wie speelt tegen wie op welk moment, kortom een plan uit duizenden. De mannen gingen flitsend van start en na een paar wedstrijden was het duidelijk, Jurgen was terug en hoe! De tegenstanders belden al op met de vraag doet Jurgen mee ja of nee, dus ook dit duo team ging voor de titel. Helaas…

Team 3  Duo

Egbert en Wil schrokken zich een hoedje met de indeling 2 keer naar Almere. Willem ging zich er ook mee bemoeien en Rens de Boer, de competitie leider, wist het ook niet meer en ten einde raad trok het team zich maar terug. Het gevolg hiervan is wel geweest dat ze nu op regio niveau hebben besloten om de wensen op reisafstand bij de volgende competitie mee te laten wegen.

Team 4  Duo

Koos, Jan , Frans en Marco gingen met 5-0 als een komeet van start en keken vol verwachting ui naar de volgende pot. Reflex Maarn kwam op bezoek en gingen een wedstrijd spelen op de verkeerde tafel.
Dus dit duo team zag hun kans schoon om daar gebruik van te maken,, maar ja de mannen waren niet gek en de wedstrijd was zeer moeilijk voor Leerdam. Toen dacht Koos, nu is het tijd voor mijn operatie,  en die kwam precies op tijd net voor de Corona tijd. Dus Koos goed uitzieken en veel lopen met de hond buiten, dan kun je volgend seizoen weer alle ballen goed afblokken, één van je specialiteiten!

Team 5  Duo

Jorrit en Teus kwamen in een zeer zware poule terecht en alles werd uit de kast gehaald. Zelfs Jan Bogerd werd gevraagd om mee te gaan, maar Jan was toen nog aan het herstellen.
Volgens goed ingelichte bronnen komt hij er aan om dit team weer op niveau te brengen ( de ladders zijn spotgoedkoop aan het worden ) 

Team 6  Duo

Geert, Hans en Arwim gingen van start in een klasse waar iedereen al wist dat Leerdam er met kop en schouders bovenuit zou steken ( Geert heeft de grootste hoogwerker in heel afd Midden )
Hans wist ook niet wat hij meemaakte: iemand zei hem “dit is mijn eerste wedstrijd van mijn carrière”
( Hans heeft ongeveer 1975 – 2019  44 jaar *  80 wedstrijden = 3520 wedstrijden er opzitten ) dus ja wat doe je dan ? Arwim is door alle trainingsjaren  ( 6 jaar * 40 weken * 3 uur = 720 uur ) toe aan een hoger niveau, dus waar kun je beter beginnen dan in Leerdam. Dus de mannen konden, als ze door gegaan waren, na 7 wedstrijden al de beker ophalen, helaas ……………………. toen kwam de Corona!

About

184571 pagina's gezien, 1 vandaag
43758 bezoeken, 1 vandaag
FireStats icon Powered bij FireStats
%d bloggers liken dit: