Duo toernooi op 13 mei te Hilversum

 
Voor de 3e maal organiseert Duo Leerdam in samenwerking met Hilversum de Open Duo kampioenschappen. Inschrijven is alleen als duo mogelijk. Ook niet NTTB leden kunnen deelnemen. Kortom, een Open Toernooi, waarbij iedere tafeltennisser uit midden Nederland en omstreken op eigen niveau mee kan doen.
Er wordt gespeeld in 1 poule, waarbij de gespeelde punten belangrijk zijn.
Als toernooivorm is gekozen voor het Zwitsers Systeem. Dit betekent: veel wedstrijden en geringe wachttijden. In de praktijk betekent dit wedstrijd spelen, kort wachten op de andere wedstrijden, wedstrijd spelen etc. Verdere uitleg over dit systeem wordt zo nodig op de toernooidag gegeven.
 
Let op: er kunnen maar 24 duo’s  meedoen dus geef je snel op want Vol = Vol
Speelwijze:  volgens het duo formulier; alle 5 wedstrijden worden gespeeld; 2 games tot 11 punten ; daarna worden alle punten per team opgeteld en komt de winnaar er uit; bij gelijke stand wint het jongste team. Ieder team speelt tegen vijf (of zes) andere teams, dus in totaal speel je 10 enkels en 5 dubbels (2 games).
  
Speelzaal       Tafeltenniscentrum Hilversum, Vaartweg 52  tel:  035 – 6233388.
Tijden             Aanvang: 10.00 uur. Einde: uiterlijk 17.00 uur.
Tafels             12 tafels
Planning         We spelen om een gezellige dag te hebben, als duo, en je wordt niet uitgeschakeld  
Deelname      Open inschrijving voor iedereen van 17 jaar of ouder.
Kosten            € 8,00 = per persoon
Inschrijfadres:  W. Horden   06-28569702 of   ttvleerdamwedsecr@gmail.com
Prijzen            2 prijzen; voor de nrs. 1 en 2
Deelname      Open voor iedereen van alle nivea’s
Kleding           De zaal mag uitsluitend betreden worden met sportschoeisel zonder zwarte zool.
                        Witte en lichtgekleurde shirts zijn hinderlijk voor de tegenstander.
                        Gelieve deze niet te dragen.
Horeca            Er is een bar aanwezig, tevens zijn er snacks verkrijgbaar

Voorjaarscompetie van start

De voorjaarscompetitie gaat weer beginnen. Vanaf 23 januari 2023 zijn er elke maandagavond diverse wedstrijden in de achterste sportzaal van Berenschot te volgen. Voor wie er speelt, ga je naar het menu ‘competitie’. Ook vrij spelen blijft mogelijk! 

VTV toernooi succesvol voor Leerdammers

Woensdag 28 december jl. werd het VTV toernooi gehouden. Van de Leerdamse deelnemers won Paul Anceaux de D-poule. Willem Horden werd tweede in de B-poule en moest een kruisfinale spelen tegen de winnaar van de andere helft van de poule. Die werd glansrijk door Willem gewonnen. In de finale moest hij het wederom afleggen tegen de zeer verdedigend spelende winnaar in zijn poule. Willem werd daardoor 2e. Knappe prestatie mannen, Leerdam staat weer op de kaart!

Clubkampioenschap

De clubkampioenschappen 2022 zijn op 12 en 19 december gehouden.
In de A-poule verloor de titelhouder Erik Jan Hoogendoorn direct zijn eerste wedstrijd in de poule van Noël Houweling. Vervolgens wist Erik Jan te winnen van zijn teamgenoten Theo Scholtens en Pieter van Dijk. Daar Noël tegen Theo en Pieter niet winst te winnen moesten Theo en Pieter beslissen wie de finale tegen Erik Jan mocht spelen. Pieter versloeg Theo met 11-9 in de vijfde set en was de gelukkige. Deze kans greep hij aan en wist nu wel Erik Jan met 3-1 in sets te verslaan en werd zodoende voor de 5e keer clubkampioen. Voor foto’s en historie, zie in het menu ‘clubkampioenschappen’.
In de B-poule werd Gerrit den Hartog kampioen, ondanks dat hij van onze voorzitter ‘good old’ Egbert Bogerd verloor.
De clubkampioenschappen 2022 zijn op 12 en 19 december gehouden.
In de A-poule verloor de titelhouder Erik Jan Hoogendoorn direct zijn eerste wedstrijd in de poule van Noël Houweling. Vervolgens wist Erik Jan te winnen van zijn teamgenoten Theo Scholtens en Pieter van Dijk. Daar Noël tegen Theo en Pieter niet winst te winnen moesten Theo en Pieter de beslissen wie de finale tegen Erik Jan mocht spelen. Pieter versloeg Theo met 11-9 in de vijfde set en was de gelukkige. Deze kans greep hij aan en wist nu wel Erik Jan met 3-1 in sets te verslaan en werd zodoende voor de 5e keer clubkampioen. Voor foto’s en historie, zie in het menu ‘clubkampioenschappen’.
In de B-poule werd Gerrit den Hartog kampioen, ondanks dat hij van onze voorzitter ‘good old’ Egbert Bogerd verloor.
De clubkampioenschappen 2022 zijn op 12 en 19 december gehouden.
In de A-poule verloor de titelhouder Erik Jan Hoogendoorn direct zijn eerste wedstrijd in de poule van Noël Houweling. Vervolgens wist Erik Jan te winnen van zijn teamgenoten Theo Scholtens en Pieter van Dijk. Daar Noël tegen Theo en Pieter niet winst te winnen moesten Theo en Pieter de beslissen wie de finale tegen Erik Jan mocht spelen. Pieter versloeg Theo met 11-9 in de vijfde set en was de gelukkige. Deze kans greep hij aan en wist nu wel Erik Jan met 3-1 in sets te verslaan en werd zodoende voor de 5e keer clubkampioen. Voor foto’s en historie, zie in het menu ‘clubkampioenschappen’.
In de B-poule werd Gerrit den Hartog kampioen, ondanks dat hij van onze voorzitter ‘good old’ Egbert Bogerd verloor.

Resultaten najaar 2022

Trio Team 1
Ons 1e team was kampioen geworden en ze gingen opnieuw de strijd aan om lijfsbehoud in de 1e klasse.
Ze begonnen met een geweldige overwinning en keken al uit naar de volgende wedstrijd in Tiel, maar daar speelde ene Michael met een rating van 1700. Erik Jan bedacht dat zoiets niet voordelig is voor je ranking en plotseling had hij iets anders.
Dat was maar goed ook want Leerdam stond na 10-0 weer met twee benen op de grond. Daarna gingen de wedstrijden heen en weer en Leerdam vocht voor wat ze waard waren. Er werden prachtige overwinningen bereikt tegen op papier veel sterkere tegenstanders. Tegen Hilversum uit werd de strijd om weg te blijven bij de laatste plaats met 7-3 voor Leerdam in het voordeel beslist. Het gat was geslagen en werd daarna ook niet meer weggegeven. Met de vijfde plaats is het nog niet zeker of er nog een seizoen 1e klasse in zit.
Team 1 duo
Ons 1e duo team ging ook aan de slag in de 1e klasse. Helaas ging het al mis voor de 1e wedstrijd. Noël z’n Vader werd ziek en dat had gelijk zijn weerslag op de eerste 6 wedstrijden.
Maar na 7 wedstrijden kwamen de mannen op stoom en lieten zien met een overwinning en een goede thuiswedstrijd dat er nog potentie genoeg in zit. Volgend seizoen weer in de tweede klasse mee strijden voor de titel.
Team 2 duo
Ons 2e duo team bestaande uit Paul, Jan, Bert en Arjan en later Marc , die begonnen ook aan een nieuwe klasse en wel in de 3e klasse. Wat een luxe in Leerdam. Paul had na 2 wedstrijden wel door dat dit wel een hele sterke poule was. Arjan werd tussendoor nog even vader, hierbij onze felicitaties. Bert moest weer eens op vakantie. Kortom: er moest iemand uit de hoge hoed worden getoverd. Daar kwam vervolgen Marc uit. Marc werd ingelijfd in team 2 (Marc had al 15 jaar niet meer gespeeld, maar al snel bleek hij het niet verleerd te zijn.) Hier hebben we als vereniging een goede aanwinst aan en het biedt ook meer mogelijkheden.
Paul gaat de volgende competitie samen met Gerrit en Bert spelen. Marc en Arjan gaan verder in de 3e klasse.
Team 3  duo
Ons 3e duo team begonnen in de 4e klasse en zagen tot hun schrik dat het een hele sterke poule was. Ton ging op visite bij Paul maar die had genoeg aan de problemen in zijn eigen team. Dan maar weer op de fiets naar het werk dacht Jan en Frans ging nog krommere ballen slaan. Na 2 wedstrijden ging Jan weer verslappen en toen ging het bergafwaarts.
Frans ging alvast een mailtje opstellen om toch maar in de 4e klasse te blijven. Op het einde ging het weer lopen maar konden ze de laatste plaats niet meer ontgaan. Ton gaf aan dat er niks aan de hand is, want aan het dubbelspel ligt het niet. We zien wat de winter heeft gebracht als de voorjaarscompetitie weer gaat beginnen.
Team 4  Duo
Ons 4e duo team ging van start in een poule van 5 teams en dat was het moment om Gerrit en Luc van de tribune af te halen om te laten zien dat Egbert vanaf 1978 een hoop geleerd heeft.
Wil vertelde dat hij al vanaf 1960 al tafeltennist. Dus Gerrit en Luc naar de tafeltennis winkel. Daar schrokken ze zich een hoedje want zo’n oud rubber hadden ze nog nooit gezien. De plank schijnt te zijn gemaakt in Slowakije. Die bomen groeien daar nu zelfs niet meer. Kortom Gerrit en Luc zijn helemaal gereed om in te stromen in de duo competitie, wat ook wennen is voor die mannen. Ook dit team verlangt naar het voorjaar.
Team 5 duo
Ons 5e duo team (Geert, Hans, Koos en Daniël) ging in de 6e klasse de strijd aan met eigenlijk twee teams. De rest deed mee maar daar was ook alles mee gezegd. Als je bij de persoonlijk resultaten met 4 man bij de bovenste 5 staat betekent dit dat je ruimschoots bij de beste van Nederland hoort (in de 6e klasse). Dus ze hebben al een uitnodiging gehad voor finale wedstrijden in de 6e klasse. Dus in de auto en op naar het voorjaar in de vijfde klasse. 
Team 6 duo
Ons nieuwe 6e duo team bestaande uit Teus, Jorrit en Jan moesten even wennen aan het duo team.
Paul was in geen velden of wegen voor hulp te bekennen, dus in de winkel van Jan gekeken of daar de sleutel op succes was te vinden.
Jan ging aan de wedstrijd beginnen en won gelijk. Met maar drie verloren wedstrijden kun je stellen dat hij op de weg terug is. Nog enkele trainingen en hij haalt het zelfde percentage in de vijfde klasse. Jorrit en Teus konden uiteraard niet achterblijven en gingen op dieet en dat resulteerde in een strak schema en het kampioenschap kon niet meer stuk en dat gelijk in hun debuut in de duo competitie. We zijn benieuwd naar hun prestaties in de 5e klasse. Succes mannen, ga ervoor!
Samenvatting
Er zijn twee teams kampioen geworden en 2 teams gedegradeerd. Volgend seizoen gaan we met 7 teams van start. Wat ook leuk is te vertellen dat we met een 10 tal spelers uitkomen in de 5e klasse. Dat is ook, sinds dat Gerrit zijn plankje heeft gekocht in Slowakije, niet meer voorgekomen. Als de team indeling bekend is, dan  horen jullie dat z.s.m. Ook op de site zullen we jullie informeren.
Voor vragen, opmerkingen, aanvullingen, psychologische hulp, paracetamol, Prozac, Morfine, EPO, lachgas, bloed transfusie, klachten, dreigbrieven, zelfdestructie, spetterende speeksel uitlatingen, technische en tactische tips, wensen op conditioneel en fysiek vlak, relatieproblemen, tennisarm problemen, intensieve training à 45 euro per uur, kampioenschap ideeën, beloningen of copyright: Willem Horden en Theo Scholtens
 

Resultaten dubbeltoernooi 2022

Met 23 koppels begonnen we afgelopen 29 oktober om 9.30 uur aan ons jaarlijks dubbeltoernooi. Er werd lekker doorgespeeld en na 9 speelronden werd rond half 3 begonnen met de finales per klasse.
Ten slotte werd de overall finale gespeeld. Dit was dezelfde finale als vorig jaar alleen de winnaars waren nu omgedraaid. Michael Edel en Mark Jansen wonnen van Erwin Scherpenzeel en Falco van Os.
Uitslagen per klasse
1e klasse: 1e Michael Edel en Mark Jansen.  –                    2e Erwin Scherpenzeel en Falco van Os
2e klasse: 1e Adriaan Hakkert en Dirk van Breenen. –     2e Willem Horden en Noël Houweling
3e klasse: 1e Danique Vukman en Alexander Janssen . – 2e Jan Braat en Folkert Schuurman
4e klasse: 1e Marc Nolet en Paul Anceaux. –                      2e Mario Smits en Frank Kregel
5e klasse: 1e Jan Willem Benschop en Erik Benschop –    2e Martijn Hazewindus en Daniel Croese
6e klasse: 1e Reindert Boon en Mark Klinge. –                   2e Gilbert Dix en Jorrit v/d Boomgaard

Top 24 toernooi Leerdam-Rhenus

Na 3 jaar is er op zaterdag 24 september jl. weer een top 24 gehouden. Het toernooi dat door de wedstrijdsecretarissen van Leerdam en Rhenen wordt georganiseerd ging dit jaar met 14 man van start. De zaal was weer perfect in orde gemaakt door Rhenus te Rhenen.

De topfavorieten konden strijden voor de hoogste plaatsen, maar Falco van Os liet geen steek vallen en werd met overmacht kampioen. De strijd tussen Adriaan , Wouter en Erwin om de 2e, 3e plaats was hevig.  
Na 10 wedstrijden eindigde Erwin als 2e en Adriaan werd 3e.
Iedereen had lekker veel gespeeld en ging met goed gevoel naar huis, op naar volgend jaar 2023.
toernooiwinnaars top 24

Nieuwe kleding

De leden van de vereniging zijn in het nieuw gestoken. De shirts zijn gesponsord door de Kok Lexmond, sterk in puinrecycling.
De broeken zijn gesponsord door de Haars Groep, een bekende vervoerder in de regio. Daarnaast sponsorde onze trouwe sponsor, Roza Vastgoedonderhoud, zes nieuwe speelveldomrandingen.
We zijn de sponsors erg dankbaar voor hun ondersteuning. Onderstaand een deel van de leden in het nieuwe tenue.
De leden van de vereniging zijn in het nieuw gestoken. De shirts zijn gesponsord door de Kok Lexmond, sterk in puinrecycling.
De broeken zijn gesponsord door de Haars Groep, een bekende vervoerder in de regio. Daarnaast sponsorde onze trouwe sponsor, Roza Vastgoedonderhoud, zes nieuwe speelveldomrandingen.
We zijn de sponsors erg dankbaar voor hun ondersteuning. Onderstaand een deel van de leden in het nieuwe tenue.
De leden van de vereniging zijn in het nieuw gestoken. De shirts zijn gesponsord door de Kok Lexmond, sterk in puinrecycling.
De broeken zijn gesponsord door de Haars Groep, een bekende vervoerder in de regio. Daarnaast sponsorde onze trouwe sponsor, Roza Vastgoedonderhoud, zes nieuwe speelveldomrandingen.
We zijn de sponsors erg dankbaar voor hun ondersteuning. Onderstaand een deel van de leden in het nieuwe tenue.

Verslag Bekercompetitie, voorjaar 2022 en mededelingen.

Algemeen 
Dit voorjaar 2022 heeft maar liefs 3 kampioenen opgeleverd, zie verder het verslag.
Voor een gezonde financiële huishouding en om de continuïteit van de vereniging te bewaren zijn we op zoek naar nieuwe leden. Waar mogelijk, promoot onze vereniging!
De zaal is 30 mei voor het laatst open en gaat na de zomervakantie weer open op maandag 29 Augustus 2022, week 35.
Zoals gewend, is de zaal open van 19.30 uur tot 23.00 uur.
Iedereen een goede vakantie gewenst!

Website TTVLeerdam.nl en digitaal nieuws

We hebben weer een nieuwe website.
Weten jullie dat er ook een koppeling ligt naar de competitieresultaten?
Dus kijk allen erop en lever verslagen van jullie teams en trainingen aan dan kunnen we die plaatsen.
Verslag Bekercompetitie Leerdam  2022
Hierbij een verslag van de Bekerteams van Leerdam :
Leerdam ging met 2 teams de bekercompetitie in;
Leerdam 1    Adriaan , Noël , Arjan , Pieter , Willem
Leerdam 2   Paul , Bert , Wil , Daniel , Jurgen , Jan
Leerdam 2 had na 3 wedstrijden er 1 gewonnen en 2 verloren, dus helaas viel na 3 wedstrijden het doek.
Leerdam 1 ging na een gelijkspel en 2 overwinningen naar de laatste 64 en daar wachtte met Hilversum 1 een geduchte tegenstander. Veel tegenstanders stonden met gemiddeld 12 nul voor, dit was dus een echt sterke tegenstander.
Adriaan en Noël hadden geen genade en hakten er flink op los en Hilversum werd overrompeld.
De volgende tegenstanders waren SHOT 3, en weer moesten de mannen opboksen tegen een gemiddelde 12 nul achterstand.
Omdat de zaal in Leerdam dicht was speelde Leerdam vervolgens een thuiswedstrijd bij VTV, wat nog nooit gebeurd was in de geschiedenis van de beker. Daardoor ging alles van een leien dakje, een geweldige zaal bij VTV!  Ook SHOT kenden de krachten van Arjan, Noël en Adriaan niet en ze visten weer snel achter het net.
Daarna begonnen onze sterren te denken aan de finale…
Ze moesten tegen de finalist van 2019, Hilversum 2, bestaande uit 4 Eredivisiespelers, 2 jeugdspelers en één 2e klasser.
Omdat Adriaan helaas niet mee kon doen moest Pieter van zijn werk worden geplukt en vanuit de hectiek gelijk achter de tafel plaats nemen, na weken niet gespeeld te hebben. Dat was op zich al een prestatie. Helaas was dat zelfs voor hem teveel van het goede zodat hij geen potten kon breken.
In de strijd tegen de 2e klasser lukte het Noël net niet om het punt binnen te halen.
De jeugdspeler moest tegen Willem maar helaas voor de jeugdspeler moest hij na zijn partij snikkend naar de bank.
De eredivisie speler tegen Arjan lukte net niet voor Arjan, maar hij gaf aan wel lekker gebald te hebben.
Dubbel lukte net niet voor Arjan en Pieter, maar het geroutineerde dubbel, Noël en Willem, lieten de tegenstanders lopen van links naar rechts en de buit was weer binnen.
Zelfs op conditie kon Noël het net niet bolwerken tegen de jeugd speler, maar Arjan en Willem versloegen de speler uit de 2e klasse, hoewel zijn tegenstander zelfs met noppen speelde. Zou het dan toch nog goedkomen met Willem?
Helaas ging Hilversum door met winnen en waren echt te sterk. Het doek viel voor Leerdam 1, maar ze zijn wel bij de laatste 16 gekomen!
Op naar de beker van 2023.
Voorjaarscompetitie 2022
Trio Team 1
Ons 1e team ging in de 2e klasse aan de gang en wilde terugkeren op het niveau waar ze al wat succes hadden behaald.
Ze begonnen erg goed, maar met SVE hadden ze een geduchte concurrent voor de titel. Uit werd er een gelijkspel tegen ze behaald. Er was 1 speler van hun die halverwege nog op 100% stond. Thuis pakten Theo en Erik-Jan deze speler goed aan, wat mede de reden was dat ze met een nederlaag Leerdam moest verlaten. Dat bleek mentaal de nekslaag te zijn. Pieter ging steeds harder slaan en bracht diverse spelers tot wanhoop. Erik Jan kreeg z’n vorm weer te pakken en werd de speler met het hoogste winstpercentage in de poule. Theo was steady en won constant twee van de drie wedstrijden, zowel tegen de medekoploper als tegen de degradant.
Met een puntenaantal van 67 enkel wedstrijden gewonnen en 8 dubbels ben je niet meer in te halen voor de tegenstanders. Dus KAMPIOEN en op naar de 1e klasse.
Trio Team 2
Ons trio 2e team begon in de 5e klasse en dat was schrikken voor ze; 6 punten uit 3 wedstrijden. Dus moest er een vergadering worden belegd na sluitingstijd bij Jan in de winkel. Waarschijnlijk hebben ze het over schaak openingen gehad, want ze haalden weer 6 punten uit 2 wedstrijden. Een opleving van 6 punten in 1 wedstrijd kon het tij niet meer keren en degradatie was het gevolg. In de zomer flink youtube kijken en in het najaar weer pieken.
Team 1 duo
Ons 1e duo team ging aan de slag in de 2e klasse met de doelstelling om niet te degraderen. Ze  begonnen vol goede moed aan de competitie en gingen naar de vergadering bij Jan in de winkel. De deur zat gelukkig dicht, dus dan maar op wilskracht in de competitie en dat was wel toevertrouwd aan Noël. Na de eerste wedstrijd nipt van Gipsen te hebben verloren, sloeg de vlam in de pan en wonnen de mannen 8 wedstrijden op rij en ook alle dubbels. Thuis werd Gipsen met 4-1 aangepakt en 1 wedstrijd voor het einde was de buit al binnen en zijn ze meer dan terecht KAMPIOEN geworden.
Voor het eerst gaan de mannen naar de 1e klasse. Zodoende hebben we dus voor het eerst in de geschiedenis 2 teams in de 1e klasse.
Wat dit team in de eerste klasse te zoeken heeft, zal na de zomer duidelijk worden.
Team 2 duo
Ons 2e duo team bestaande uit Paul, Jan, Bert en Arjan startten in een nieuwe samenstelling in de 4e klasse. Door de komst van Arjan ging alles op een hoop en werd er een nieuw plan gemaakt: hoe ga ik de tuin aanpakken, ophogen, bomen snoeien, kortom hoe word ik een andere tafeltennisser. Dat pakte zeer goed uit en na alle 8 wedstrijden gewonnen te hebben is het voor iedereen duidelijk: eerst naar Arjan gaan en dan word je KAMPIOEN. Dat Bert vervolgens ook nog 100% van zijn partijen won, mag ook zeer knap genoemd worden. Dus jullie weten waar je de komende zomer aan de gang kunnen; in de tuin bij Arjan. Op naar het najaar.
Team 3  Duo
Ons 3e duo team had over de schutting gekeken bij Arjan en dacht: wij willen in de middenmoot eindigen van de 4e klasse en dat gaat alleen lukken als je het dubbel goed speelt. Daar heb je dan Ton voor nodig. Dat bleek een goede zet te zijn waardoor degradatie werd voorkomen. Dus knappe prestatie mannen, met een beetje training kunnen jullie weer omhoog kijken in deze klasse.
Team 4  Duo
Ons 4e duo team ging van start in een zeer sterke 5e klasse poule waar wel 4 teams aan elkaar gewaagd waren en streden om niet te degraderen.
René zocht naar de tuin maar kon die niet vinden, Geert ging even de pannen verzamelen en Jurgen ging met de bus naar zijn werk. Dus je snapt wel dat Peter werd gevraagd de tegenstanders om de tuin te leiden,
Elk puntje heeft bijgedragen, zodat het toch gelukt om net niet te degraderen.
Er eindigden 3 teams met 22 punten onderaan, maar op onderling resultaat werd Leerdam één na laatste.
Helaas heeft Jurgen aangegeven om het een halfjaar rustig aan te doen. We verwachten dat hij na deze rustperiode weer terug komt als een jonge gretige tafeltennisser.
Team 5  Duo
Ons 5e duo team, spelende in de 5e klasse, bestaande uit Peter, Egbert en Wil wilde gaan strijden om de bovenste plaatsen. Helaas hadden Hilversum en de Schans dat doorzien en plaatsten spelers in hun teams waar Leerdam geen rekening mee had gehouden. Dus dan maar het beste er van maken en dat kan je wel toevertrouwen aan die geroutineerde spelers. Egbert met 70 jaar ervaring op het hoogste niveau,  Wil ook 65 jaar ervaring op het hoogste niveau en tot slotte Peter 82 jaar ervaring op het allerhoogste niveau. Dus op naar het najaar.
Team 6  Duo
Ons 6e duo team bestaande uit Arwin, Daniel, Hans en Koos startten de competitie om eens even te gaan kijken wat de mogelijkheden waren. Met Hans in het team zijn er keuze uit verschillende tactieken. Het werd de verdedigende, met als doel om zich in de klasse te handhaven. Dus er kon weinig gebeuren. Daniël hield ze op het goede spoor en Koos gaf rust aan het team. Hans gaf aan dat het goed zou komen, maar Arwin wilde toch in discussie.  Koos glimlachte en dat was het moment dat iedereen naar de thee ging. Arwim ging nog door zijn enkel; we zoeken nog een fonds om een fruitmand samen te stellen. Dus dit team verlangt ook naar de vakantie om in het najaar hun positie verder te gaan stabiliseren.
Samenvatting
Er zijn drie teams kampioen geworden en 1 team gedegradeerd. Volgend seizoen gaan we waarschijnlijk met 7 teams van start. Als de team indeling bekend is, dan  horen jullie dat. Ook op de site zullen we jullie informeren.
Voor vragen, opmerkingen, aanvullingen, psychologische hulp, Prozac, Morfine, EPO, lachgas, bloed transfusie, klachten, dreigbrieven, zelfdestructie, spetterende speeksel uitlatingen, technische en tactische tips, wensen op conditioneel en fysiek vlak, relatieproblemen, tennisarm problemen, intensieve training à 45 euro per uur, kampioenschap ideeën, beloningen of copyright: Willem Horden en Theo Scholtens

FOTO'S VOOR DE WEBSITE

De beheerder van de content van de website van tafeltennisvereniging Leerdam houdt zich aanbevolen voor foto’s die op deze site gebruikt mogen worden.
Ben jij, of ken jij iemand die weleens foto’s maakt op speelavonden of toernooien, dan is je bijdrage van harte welkom. Je kunt de foto’s mailen naar info@ttvleerdam.nl